Make your own free website on Tripod.com

Web - faqja e Florian Latifajt nga Gjilani

Fotografi nga intervale te ndryshme kohore

Faqja kryesore | Te ndryshme | Linke te prfeferuara | Kontakti | Foto-albumi | Te ndryshme | Vacation Photo Album | Rezyme | Univerzale

Te nderuar vizitor,jemi krenar se ne mesin e familjes Latifaj kemi antarin me te ri Florianin, te cilit nga zemra i deshirojme rritje te shpejt dhe lumturi femijerore, gjersa gjysherve, shendet dhe jete te gjate me nipin e tyre.

bardha.jpg

Pershendetje

Te pershendesim perzemersishte, dhe njeherit shume urime per lindjen e nipit, voglishit te gjitha te mirat ne jete.

scan10209.jpg

Shume urime

Ne cilesin e prinderve te rinje, nga zemra iu urrojme lindjen e djali, Florianit rritje te shpejte, dhe lumturi prinderore.

scan10211.jpg

bardhamemamin.jpg

Florianit, fat dhe jete te gjate

Halles se madhe si gjyshes i ´rojm po ashtu nga zemra lindjen e nipit, duke iu deshiruar voglushit te vogel jete te gjate dhe lumturi femijerore.
Urojne: Halla e vogel Arta si dhe e gjitha familja Isufi - Zvicer

bejta.jpg

Qeshja eshte shume normale, nga se je bere baba

O Bejte, kemi rastin qe per mes te ketije mediumi elektronik, te shprehim urimet tona te sinqerta me rastin e lindjes se djalit, Florianit te vogel i deshirojme nga zemra te gjitha te mirat ne jete.
Familja Isufi - Zvicer