Make your own free website on Tripod.com

Web - faqja e Florian Latifajt nga Gjilani

Faqja kryesore | Te ndryshme | Linke te prfeferuara | Kontakti | Foto-albumi | Te ndryshme | Vacation Photo Album | Rezyme | Univerzale

Florian Latifaj / Video

scan0016.jpg

M  i  r  e      s  e      v  i  n  i

Te falem nderit, o gjyshi im i dashur qe me mban ne krahet tu, kur te rritrem dhe te behem pakasa me i madhe, dote shperblej me shume te mira, dhashte zoti te rritem dhe te perjetoj dhelatimet tua edhe ne te ardhshmen.

Jam krenar, qe jam shqiptar dhe pjestar i familjes Latiffaj, rrofshin shqiptaret kudo qe jan, rrofte Kosova demokratike me ne krye I.Rugoven. Me fat fitorja oj Kosove, memedheu im i dashur.

scan0015.jpg

Florian Bejte Latifaj, i lindur me 18.09.2004.ne Gjilan _ Kosove.

I vogel me trup, por shume i madhe si shqiptar,dhe krejtesishte shqiptar, uroj qe kur te rritem e te behem paksa me i madhe te kontrii-buoj per shtetin tim Kosoven, dhe se me kete ta jap te munduren si shperblim per te stergjysherit dhe gjyshrit e mi, jam krenar qe i takoj nje familje me nje te kaluar te lavdishme.

Florian, me rastin e lindje sate, halla e vogel Arta te deshiron rritje te shpejte, dhe lumturi femijerore.